200 de localități din vestul țării nu sunt alimentate cu electricitate

200 de localități din vestul țării nu sunt alimentate cu electricitate

Sursa foto: pagina de Facebook a E-Distribuție Banat.

Profit.ro
Profit.ro
scris 16 dec 2018

E-Distribuție Banat declară stare de criză în vestul țării, unde mai zeci de localități din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara nu au curent electric.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

E-Distribuție Banat a declarat stare de criză în vestul țării, după ce aproape 200 de localități au rămas fără curent electric din cauza condițiilor meteo nefavorabile, transmite News.ro. În total, 75 de echipe se află pe teren, pentru a remedia situația, însă pătrunderea în zonele cu avarii este dificilă.

În regiunea Banat sunt nefuncționale 8 linii electrice de înaltă tensiune: L110 kV Lugoj-Făget, L110 kV Iaz-Nădrag, L 110 kV Câlnic-Câlnicel, L110 kV Bocșa-Gătaia, L110 kV Reșița-ICMR (circuit 2), L110 kV Timișoara-Buziaș, L110 kV Vârfuri-Sebiș, L110Kv Iaz-Oțelu Roșu.

GRAFICE Doi parlamentari din coaliția de guvernare, printre cei mai competenți și cu influență, se contrazic pe tema prețului gazelor din România: unul susține că este mai mare, altul că este mai mic decât cel din Austria CITEȘTE ȘI GRAFICE Doi parlamentari din coaliția de guvernare, printre cei mai competenți și cu influență, se contrazic pe tema prețului gazelor din România: unul susține că este mai mare, altul că este mai mic decât cel din Austria

Totodată sunt nefuncționale stațiile de transformare 110kV/MT Lugoj, Buziaș, Făget, Nădrag, IURT Lugoj, CFR Lugoj (preluat consumul pe alte linii de medie tensiune), Sebiș.
În județul Timiș sunt nealimentate 61 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 65 de localități, printre care: Timișoara, Dumbrăvița, Biled, Ghiroda, Lugoj, Cheveresu Mare, Bethausen, Dumbrava, Făget, Găvojdia, Mașloc, Orțișoara, Recaș.

În județul Caraș-Severin sunt nealimentate 36 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 53 de localități, printre care Reșița, Băile Herculane, Caransebeș, Oțelu Roșu, Bocșa, Dognecea, Fârliug.

În județul Arad sunt nealimentate 28 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 47 de localități, printre care Chișineu Criș, Lipova, Ineu, Sebiș, Brazii, Craiva, Gurahonț.
În județul Hunedoara sunt nealimentate 21 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 27 de localități, printre care Petroșani, Orăștie, Hațeg, Uricani, Gurasada, Ilia, Zam.

După articolul Profit.ro, ANRE își pune la punct directorul care a vorbit despre impunerea unei taxe de mediu centralelor de apartament: Nu avem drept de inițiativă legislativă în politica fiscală CITEȘTE ȘI După articolul Profit.ro, ANRE își pune la punct directorul care a vorbit despre impunerea unei taxe de mediu centralelor de apartament: Nu avem drept de inițiativă legislativă în politica fiscală

”În teren se află 75 de echipe de intervenție ale E-Distribuție Banat și ale contractorilor care intervin încă din cursul dimineatii și vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Intervențiile sunt îngreunate de condițiile meteo severe, de circulația rutieră dificilă și de necesitatea îndepărtării crengilor și a copacilor rupți”, anunță E-Distribuție Banat.

Întreaga țară este, duminică, până la ora 18.00, sub incidența unei informări meteorologice de ninsori, lapoviță, ploi și polei. OPt județe, între care Timiș și Caraș-Severin, au fost până la ora 12.00 sub cod portocaliu.

viewscnt
Afla mai multe despre
e-distribuție banat
timis
arad
hunedoara