Electrica S.A. preia mai multe companii UPDATE Investiție respinsă

Electrica S.A. preia mai multe companii UPDATE Investiție respinsă
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2021

Electrica S.A. intenționează să preia companiile TCV Impex S.A., ACV Solar Technology S.A., TIS Energy S.A., Delta & Zeta Energy S.A. și Gama & Delta Energy S.A.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tranzacția este în analiza Concurenței.

UPDATE ora 14.32 Investiția a fost respinsă, acționarii nefiind de acord cu această investiție, în cadrul Adunării Generale.

Grupul Electrica este activ pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și în sectorul serviciilor tehnice. Electrica este de asemenea activă și pe piața românească a producției și comercializării energiei electrice, prin Electrica Energie Verde 1 S.R.L., care deține un parc fotovoltaic în Stănești, Giurgiu.

AUDIERE Bogdan Buzăianu, unul dintre cei indicați public ca fiind printre \ CITEȘTE ȘI AUDIERE Bogdan Buzăianu, unul dintre cei indicați public ca fiind printre "băieții deștepți din energie", din Elveția: Am sponsorizat PDL cu 2,5 milioane de dolari

Companiile care urmează a fi preluate, TCV Impex S.A., ACV Solar Technology S.A., TIS Energy S.A., Delta & Zeta Energy S.A. și Gama & Delta Energy S.A., își desfășoară activitata în domeniul producției și comercializării energiei electrice generate în parcuri fotovoltaice situate în județele Cluj, Prahova și Arad.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenței. Autoritatea de concurență va evalua această tranzacție în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurenței
electrica s.a.