Mai multe zone din Capitală, afectate de o pană de curent

Mai multe zone din Capitală, afectate de o pană de curent
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2020

Mai multe zone din Capitală au fost afectate vineri de o pană de curent. Contactați de News.ro, reprezentanții E-Distribuție Muntenia au declarat că problema ține de instalațiile operatorului de transport.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Mai multe zone din Capitală, preponderent din Sectoarele 6 și 5, au fost afectate vineri de o pană de curent. Între cartierele afectate sunt: Drumul Taberei, Gara de Nord, Militari, Piața Victoriei dar și zona Chiajna.

Mark Zuckerberg intră în clubul select al celor cu averi de peste 100 de miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Mark Zuckerberg intră în clubul select al celor cu averi de peste 100 de miliarde de dolari

Și clădirea Guvernului a fost afectată parțial de pana de curent, însă nu este clar dacă nu a fost vorba despre o întrerupere programată.

Contactați de News.ro, reprezentanții E-Distribuție Muntenia au declarat că ”incidentul a fost localizat în instalațiile operatorului de transport (n.r. - Transelectrica), nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia”.

Reprezentanții Transelectrica nu au putut fi contactați, însă se pare că avaria s-ar fi produs în stația de transformare Domnești.

Pana de curent s-a remediat parțial, dar în unele zone încă durează de mai bine de o oră, iar angajații companiei lucrează în acest moment la remedierea situației.

Compania Naționala de Transport al Energiei Transelectrica este operatorul de transport și de sistem din România, care gestionează, operează, întreține, modernizează și dezvoltă rețeaua de transport care cuprinde 81 stații electrice de transformare și 8.834,3 km de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV și 750 kV, aflate în gestiunea a opt unități teritoriale de transport.

viewscnt
Afla mai multe despre
pană de curent
energie electrica