Nomad Electric intră pe piața parcurilor fotovoltaice din România

Nomad Electric intră pe piața parcurilor fotovoltaice din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2022

Nomad Electric, furnizor polonez de servicii în construcția și întreținerea instalațiilor mari si foarte mari de fotovoltaice, își deschide sucursala în București. Demararea operațiunilor pe piața din România este în concordanță cu strategia de dezvoltare internațională a companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nomad Electric a încheiat contracte pentru servicii de operare și întreținere pentru un portofoliu de proiecte fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 800 MWp, ceea ce o face lider în industria din Polonia. În 2023, Compania are planuri pentru o nouă extindere internațională, urmând modelul de business care a fost dezvoltat până acum in asigurarea serviciilor specifice pentru parcurile fotovoltaice.

FOTO Petrecere cu „șpriț și lăutari” în Trenul Regal, de 1 Decembrie. Casa Regală: Este o blasfemie! CITEȘTE ȘI FOTO Petrecere cu „șpriț și lăutari” în Trenul Regal, de 1 Decembrie. Casa Regală: Este o blasfemie!

"Facem parte din grupul care operează într-un număr de țări europene, în momentul ce piața SRE din Europa Centrală și de Est este în creștere și oferă oportunități mari. Deschiderea unei filiale în România, care este o piață în curs de dezvoltare, este un pas firesc dat fiind faptul că, conform Green Deal-ului European, până în 2030, România trebuie să îndeplinească obiectivul de peste 30% din sursele regenerabile de energie în mixul său energetic. Acest lucru asigură un potențial nou imens și noi intenționăm să-l folosim", afirmă Sorin Bratulescu, Head of Business Development la Nomad Electric din România.

Nomad Electric este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii complete de proiectare, construcție și întreținere pentru instalațiile fotovoltaice din Polonia. Pe langa constructia de parcuri fotovoltaice sub modelul EPC, Nomad Electric este specializată și în servicii de întreținere, garanție și reparații. În acest an, compania a încheiat contracte de Operation & Maintenance pentru instalații mari de fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 1,1 GWp, devenind lider pe acest segment în Polonia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nomad electric
fotovoltaice