Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, despre termoficare: O să avem avarii iarna

Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, despre termoficare:  O să avem avarii iarna

Foto: Octav Ganea / Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 dec 2020

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, miercuri, că în ultimele trei zile s-a înregistrat o situație ”mai grea decât o să fie în această iarnă”, întrucât diferențele de temperatură au fost foarte mari, iar creșterea presiunii s-a făcut mai lent pentru a nu ceda sistemul mai mult decât a făcut-o. ”O să avem avarii în iarna asta dar nu în ritmul în care am avut în ultimele trei zile”, a mai declarat primarul general.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În ceea ce privește termoficarea, am semnat contractul de finanțare 300 de milioane de euro pentru modernizarea primei bucăți a rețelei principale, avem promisiunea de a semna un contract de 200 milioane euro pe PNRR. Există un call-center aici la etajul 2 în Primărie, astfel încât să reușim să informăm cetățenii despre problemele care apar pe rețea și să fie fiecare dintre noi la curent cu ce se întâmplă”, a afirmat, miercuri, primarul general, în debutul primei ședințe a Consiliului General, potrivit News.ro.

VIDEO Primul tronson de autostradă din Moldova - deschis CITEȘTE ȘI VIDEO Primul tronson de autostradă din Moldova - deschis

Nicușor Dan a făcut referire la o situație înregistrată în ultimele zile.

”În particular, în aceste ultime 3 zile am avut o situație mai grea decât o să fie în această iarnă, pentru că a fost o diferență mare de temperatură în jos și pentru că rețeaua este așa cum este, nu se poate opera cu schimbări mari de presiune, pentru că ar plesni mult mai mult decât plesnește în mod curent. Ritmul în care a fost crescută presiunea a fost mai mic și mulți bucureșteni au avut de suferit. Nu este ceva ce se va întâmpla. O să avem avarii în iarna asta, dar nu în ritmul în care am avut în ultimele trei zile”, a mai decarat Dan. 

viewscnt
Afla mai multe despre
avarii
radet
nicusor dan