Nuclearelectrica a lansat o licitație de peste 3 milioane euro pentru mentenanță și piese de schimb

Nuclearelectrica a lansat o licitație de peste 3 milioane euro pentru mentenanță și piese de schimb
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2019

Compania Nuclearelectrica (simbol bursier SNN), care operează centrala nucleară din Cernavodă, a lansat o licitație de 3,06 milioane euro pentru achiziția de servicii de mentenanță preventivă și corectivă și pentru achiziția de piese de schimb, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP, transmite News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania vrea să cumpere ”servicii de mentenanță preventivă și corectivă și asigurare a stocului de piese de schimb pentru monitoarele fixe pentru controlul contaminării de la CNE Cernavoda și servicii de instruire a personalului de specialitate din cadrul CNE Cernavodă”.

Achiziția are ca obiect servicii de mentenanta preventiva si corectiva pentru monitoarele fixe pentru controlul contaminării, de fabricatie MIRION (Rados), de la CNE Cernavodă.

Cel puțin 145 de milioane de dolari sunt blocate după moartea unui magnat canadian al criptomonedelor. Avocații păgubiților cer exhumarea acestuia CITEȘTE ȘI Cel puțin 145 de milioane de dolari sunt blocate după moartea unui magnat canadian al criptomonedelor. Avocații păgubiților cer exhumarea acestuia

În plus, compania vizează și asigurarea stocului de piese de schimb critice (pentru intervenție rapidă) pentru aceste monitoare și servicii de instruire la producător, a personalului de specialitate al CNE Cernavodă, în cadrul unei perioade contractuale de 48 de luni.

Ofertanții trebuie să aibă un nivel mediu al cifrei de afaceri globală pe ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018) de minimum 8 milioane Lei. Garanția de participare trebuie să fie constituită în valoare de 145.000 lei și trebuie să fie irevocabilă.

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 ianuarie 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
nuclearelectrica licitatie
nuclearelectrica mentenanta
centrala nucleara cernavoda retehnologizare