Primăria Constanța a alocat cea mai mare sumă pentru iluminatul festiv de sărbători

Primăria Constanța a alocat cea mai mare sumă pentru iluminatul festiv de sărbători
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2023

Primăria municipiului Constanța a alocat cea mai mare sumă pentru iluminatul festiv de sărbători, respectiv aproape 2,9 milioane de lei, în timp ce Primăria Miercurea Ciuc a direcționat cei mai puțini bani în acest sens, 20.000 lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Costurile includ achiziția/închirierea ornamentelor, montarea și demontarea acestora.

TABEL Ieftiniri repetate și ridicate ale motorinei: reduceri de peste 10 bani/l la OMV Petrom, Lukoil, MOL și Rompetrol CITEȘTE ȘI TABEL Ieftiniri repetate și ridicate ale motorinei: reduceri de peste 10 bani/l la OMV Petrom, Lukoil, MOL și Rompetrol

În ceea ce privește costul consumului zilnic de energie aferent instalațiilor, cea mai mare sumă a fost de 2.723,91 lei, preț plătit de către Primăria municipiului Brăila, iar cea mai mică sumă - 180 lei, preț plătit de către Primăria municipiului Alexandria, potrivit unui studiu InfoCons.

InfoCons precizează, în context, că 39,53% dintre instituții nu au oferit costul zilnic achitat, deoarece nu au efectuat o contorizare de energie separată pentru instalațiile de iluminat.

Media cheltuielilor pentru consumul zilnic al instalațiilor în perioada noiembrie 2022 - ianuarie 2023 a fost de - 724,27 lei/zi.

Cea mai lungă perioadă de funcționare a instalațiilor a fost înregistrată în cadrul Primăriei Sector 3 a municipiului București, între 10 noiembrie 2022 și 31 ianuarie 2023, respectiv 83 de zile. La polul opus, s-a situat Primăria municipiului Alba Iulia, care a ținut în funcțiune instalațiile numai 26 de zile, între 20 decembrie 2022 și 15 ianuarie 2023.

Primăriile municipiilor Bacău și Timișoara nu au oferit o perioadă. 

viewscnt
Afla mai multe despre
iluminat festiv
constanta
costuri