România a importat peste 4 milioane tep țiței, în primul semestru din 2018

România a importat peste 4 milioane tep țiței, în primul semestru din 2018
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 aug 2018

România a importat, în primele șase luni din 2018, o cantitate de țiței de circa 4,18 milioane tone echivalent petrol (tep), cu 861.400 tep (26%) mai mare față de cea importată în perioada similară din 2017, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producția de țiței a totalizat, în perioada menționată, 1,67 milioane tep, fiind cu 2,9% (50.500 tep) mai mică față de cea din anul precedent, scrie Agerpres.

Apă caldă, căldură și electricitate în spitalele din subordinea Primăriei Capitalei, prin panouri solare sau centrale termice în cogenerare - proiect CITEȘTE ȘI Apă caldă, căldură și electricitate în spitalele din subordinea Primăriei Capitalei, prin panouri solare sau centrale termice în cogenerare - proiect

Creșterea dependenței de importuri nu poate fi evitată pe termen mediu și lung decât prin încurajarea activității de explorare și producție, respectiv prin creșterea eficienței în consumul de carburanți petrolieri, se menționează în document.

viewscnt
Afla mai multe despre
ins
titei