Rompetrol Well Services are un nou director economic

Rompetrol Well Services are un nou director economic
Florin Rusu
Florin Rusu
scris 14 nov 2018

Rompetrol Well Services S.A. are, începând din luna octombrie, un nou director economic, Luiza Roxana Moise, care va avea un mandat de 4 ani și jumătate, ce urmează a expira la finalul lunii aprilie 2022, odată cu mandatul administratorilor care au numit-o în funcția urmarea a pensionării fostului director economic, Valerica Dumitru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mose Luiza Roxana s-a alăturat Grupului KMG Internațional în anul 2003 și a deținut diferite roluri în cadrul Rompetrol Rafinare, cum ar fi cel de Financial Analyst, Budgeting and Reporting Supervisor, precum și Financial Analyst în cadrul Rompetrol Well Services. Noul director economic al societăți a obținut licența de economist în cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești și este în curs de finalizare a acreditării ca expert contabil certificat de The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), o organizație globală de experți contabili fondată în Marea Britanie și cu sediul la Londra, cu peste 122 000 de membri și 325 000 de studenți și afiliați în 170 de țări.

Rompetrol Well Services a realizat în primele 6 luni ale acestui an o cifră de afaceri de 27,47 milioane lei, în creștere cu 83,50% față de cea de 14,97 milioane lei din perioada similară a anului trecut. Cu prețul țițeiului de tip Brent consolidându-se deasupra reperului de 70 dolari/baril, companiile petroliere și-au reluat investițiile, iar piața de servicii de prospecțiuni și foraj sonde și-a revenit cu impact favorabil asupra societăților de profil. Este contextul unei raportări financiare favorabile pentru Rompetrol Well Services (PTR), companie deținută de grupul KazMunayGas din Kazahstan.

Profitul Transgaz cade cu o treime din cauza reducerii tarifelor reglementate, dar și a volumului de gaz transportat CITEȘTE ȘI Profitul Transgaz cade cu o treime din cauza reducerii tarifelor reglementate, dar și a volumului de gaz transportat

Rompetrol Well Services, societate listată la cota Bursei de Valori București este controlată în proporție de 73,01% de KMG International, companie înregistrată de proprietarul kazah în Olanda. Un alt acționar semnificativ, cu o deținere de 10,67%, este fondul finlandez KJK Fund II, SICAV – SIF, entitate care la începutul acestui an a marcat profituri consistente înstrăinând pachetele deținute la companiile Zentiva România (SCD) și Conpet Ploiești (COTE).

Rompetrol Well Services (RWS) are o experiență de peste 60 de ani și oferă servicii specializate pentru sonde de țiței și gaze naturale. Serviciile sunt furnizate operatorilor și contractorilor de petrol și gaze, cu accent pe cimentare, care reprezintă peste 50 % din cifra de afaceri. În ultimii ani, Compania a furnizat serviciile sale pentru peste 40 de companii petroliere și contractori de foraj din România, Europa de Est, Kazakhstan, Iraq, Iordania și Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
rompetrol
well
director economic