Schimbări în Consiliul de Administrație al companiei Rompetrol Rafinare

Schimbări în Consiliul de Administrație al companiei Rompetrol Rafinare
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iun 2020

Bogdan-Cătălin Steriopol a fost numit membru interimar al Consiliului de Administrație al Rompetrol Rafinare, în locul lui Mihai-Liviu Mihalache, care a renunțat la mandatul său, informează joi compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În conformitate cu prevederile art. 1372 din Legea nr. 31/1990 a societăților comerciale, republicată, cu modificările ulterioare, și ale art. 14.6 din Actul Constitutiv al Rompetrol Rafinare S.A., la propunerea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, domnul Bogdan-Cătălin Steriopol a fost numit membru provizoriu al Consiliului de Administrație, începând cu data de 4 iunie 2020, până la următoarea Adunare Generală Ordinară a Acționarilor", se arată într-un raport al companiei, remis joi Bursei de Valori București (BVB).

Surpriză - Prima lovitură a pandemiei: Producătorul german Dr. Bock, furnizor al Hugo Boss, Marc O\'Polo, Raffaello, închide după 28 ani unul dintre cei mai mari producători de pantaloni din România CITEȘTE ȘI Surpriză - Prima lovitură a pandemiei: Producătorul german Dr. Bock, furnizor al Hugo Boss, Marc O'Polo, Raffaello, închide după 28 ani unul dintre cei mai mari producători de pantaloni din România

Bogdan-Cătălin Steriopol este absolvent al Facultății de Marketing, din cadrul Universității "Artifex", obținând în 2008 diploma de licență și calificarea de economist. De asemenea, este masterand al Academiei de Informații "Mihai Viteazu" București.

Acesta are o experiență de peste 10 ani în media și comunicare.

De asemenea, în perioada 2017 - 2019, Bogdan-Cătălin Steriopol a ocupat funcția de referent de specialitate în cadrul companiei Transelectrica SA. Apoi, a fost expert în Serviciul de monitorizare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetica București-Ilfov. În noiembrie 2019, a fost numit consilier în cadrul Ministerului Educației și Cercetării.

Rompetrol Rafinare este o companie membră a Grupului KMG International și este cel mai mare exportator de produse petroliere al României, cantitățile livrate către subsidiarele KMG Internațional din Bulgaria, Republica Moldova și Georgia și către partenerii din regiunea Mării Negre, ridicându-se la 2,63 milioane de tone de produse petroliere - nivel apropiat celui din 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
bogdan-cătălin steriopol
rompetrol rafinare