Statul caută head-hunter pentru administratorii Complexului Energetic Oltenia

Statul caută head-hunter pentru administratorii Complexului Energetic Oltenia
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 17 aug 2022

Ministerul Energiei, care controlează în numele statului peste 77% din acțiunile celui mai mare producător de energie electrică pe bază de cărbune din țară, Complexul Energetic Oltenia, a lansat o procedură de licitație deschisă accelerată pentru a contracta un head-hunter care să-i furnizeze asistență în selecția și recrutarea noilor membri ai Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, în conformitate cu legislația privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofertele pot fi trimise până pe 7 septembrie, iar valoarea contractului este estimată la circa 67.100 lei plus TVA.

Problemele persistă la metrou - Metrorex mai adaugă niște trenuri, timpul de așteptare în stație va rămâne ridicat CITEȘTE ȘI Problemele persistă la metrou - Metrorex mai adaugă niște trenuri, timpul de așteptare în stație va rămâne ridicat

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia este format din 7 persoane, iar ministerul vrea să selecteze 6 membri, pentru mandate complete de administratori, de 4 ani.

"Pentru fiecare post de membru în Consiliul de Supraveghere al Societății Complexul Energetic Oltenia SA vor fi recrutați și selectați maximum 5 (cinci) candidați", se menționează în caietul de sarcini al licitației.

CEO-ul Pfizer, vaccinat de 4 ori anti-COVID, s-a infectat CITEȘTE ȘI CEO-ul Pfizer, vaccinat de 4 ori anti-COVID, s-a infectat

Contractul de servicii de asistență pentru recrutarea de personal va fi semnat pe o perioadă de peste un an de zile, dat fiind că prestatorul va trebui să garanteze că persoanele selectate și care vor fi votate în AGA pentru a face parte din Consiliul de Supraveghere al companiei de stat își vor menține pozițiile timp de minimum 12 luni de la data votului acționarilor.

Complexul Energetic Oltenia se află în plin proces de implementare a planului de restructurare și decarbonare aprobat de Comisia Europeană.

viewscnt
Afla mai multe despre
complexul energetic oltenia
ce oltenia consiliul de supraveghere
ce oltenia plan restructurare decarbonare