Termoenergetica București începe probele la cald pentru furnizarea căldurii

Termoenergetica București începe probele la cald pentru furnizarea căldurii
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2020

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că, în cursul zilei de miercuri, încep probele la cald în Capitală, având în vedere temperaturile în scădere înregistrate zilele trecute.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform unui comunicat transmis de companie, furnizarea agentului termic pentru încălzire se realizează în momentul în care temperaturile medii se încadrează în limitele prevăzute de prevederile art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după "înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00- 06,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici".

Primarul în funcție al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, trimis în judecată de DNA într-un dosar în care e vizat și Radu Mazăre CITEȘTE ȘI Primarul în funcție al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, trimis în judecată de DNA într-un dosar în care e vizat și Radu Mazăre

Termoenergetica a menționat că acțiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și numărul mare al consumatorilor, scrie Agerpres.

Asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanții legali.

viewscnt
Afla mai multe despre
termoenergetica bucurești
cadura