EXCLUSIV Parimatch intră în România

EXCLUSIV Parimatch intră în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2022

Parimatch, companie de pariuri sportive, își extinde prezența internațională și intră în România, conform informațiilor transmise de companie către Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Lawrence Summers, fost secretar al Trezoreriei SUA, președinte al Universității Harvard și economist șef al Băncii Mondiale, cel care a anticipat actuala criză inflaționistă, deschide Gala Profit.ro. Premii speciale, într-un an special

Brand-ul Parimatch a fost fondat în Ucraina în 1994.

FOTO Bitdefender încheie un parteneriat cu Ferrari, pentru Formula 1 CITEȘTE ȘI FOTO Bitdefender încheie un parteneriat cu Ferrari, pentru Formula 1

Compania intenționează deja să deschidă un centru de cercetare și dezvoltare în București și să recruteze o echipă locală pentru implementarea strategiei de dezvoltare. În această lună, reprezentanții companiei au depus la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc documente pentru obținerea licenței. 

Marca este reprezentată oficial în 9 țări: Marea Britanie, Cipru, Ucraina, Kazahstan, Tadjikistan, Tanzania, Kenya, Nigeria și Ghana. După începerea invaziei pe scară largă de către Rusia a Ucrainei, soluțiile de brand și tehnologie Parimatch au fost oprite în Rusia și Belarus.

„Piața de divertisment de jocuri de noroc din România este promițătoare și ambițioasă, la fel ca brandul Parimatch. Urmărim cu interes lansarea pe piața din România și credem că acum este momentul potrivit pentru a participa la dezvoltarea acesteia.

Lansarea în România este un pas important în strategia noastră de extindere a prezenței mărcii în Europa. Suntem încântați și suntem gata să le oferim utilizatorilor noi emoții prin jocurile de noroc și sport, iar pentru noua piață, ne bucurăm să aducem soluții inovatoare și cele mai bune practici globale pentru jocurile de noroc responsabile”, a transmis pentru Profit.ro Parimatch Tech.

EXCLUSIV Parimatch intră în România

viewscnt
Afla mai multe despre
parimatch
pariuri sportive