EY raportează venituri globale record în 2019

EY raportează venituri globale record  în 2019
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 sep 2019

EY anunță venituri globale consolidate record, în valoare de 36,4 miliarde de dolari, pentru exercițiul financiar încheiat în iunie 2019. Per total, veniturile din exercițiul financiar 2019 au crescut cu 8% în monedă locală, față de o creștere de 7,4% în anul fiscal 2018.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

În ultimii șase ani, EY a înregistrat o solidă creștere anuală agregată de 8,3%, reprezentând 15 miliarde de dolari. În aceeași perioadă, numărul angajaților EY a crescut cu peste 100.000 la nivel global.

Vânzările în retail la nivel mondial vor continua să crească în acest an, dar perspectivele sunt mai puțin favorabile. Sunt deja preconizate alte închideri de magazine și falimente CITEȘTE ȘI Vânzările în retail la nivel mondial vor continua să crească în acest an, dar perspectivele sunt mai puțin favorabile. Sunt deja preconizate alte închideri de magazine și falimente

Toate liniile de servicii EY au înregistrat creșteri în anul fiscal 2019: în monedă locală, serviciile de audit au crescut cu 4,4%, serviciile de asistență în afaceri cu 9,2%, serviciile de asistență fiscală cu 8,6% și serviciile de asistență în tranzacții (TAS) cu 15,5%. Veniturile au crescut, de asemenea, în toate cele patru zone geografice ale EY: în America de Nord și de Sud - cu 8,5%, în Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa (EMEIA) - cu 7,1%, în Asia-Pacific - cu 9,1%, iar în Japonia rata de creștere s-a dublat, ajungând la 7,5%.

Piețele emergente își mențin tendința de avans puternic, asigurând o creștere a veniturilor de 10,7% (față de 10%, în exercițiul financiar 2018).

EY a înregistrat creșteri de venituri de peste 10% în sectoarele: produse de larg consum, guvernamental și public, asigurări și mobilitate. Creșterea din sectorul produselor de larg consum s-a bazat pe o cerere la scară largă pentru transformare digitală și tehnologii emergente, care să permită organizațiilor să reacționeze rapid la exigențele tot mai mari ale clienților.

În exercițiul financiar 2019, EY a înregistrat o triplare a numărului de activități în domeniul blockchain, iar aproape 80% din tehnologiile care generează venituri pentru EY sunt în cloud.

Asociația franceză Disciples Escoffier a deschis o școală de bucătari în România, coordonată de antreprenorul Ștefan Oprea. Investiție de 250.000 de euro CITEȘTE ȘI Asociația franceză Disciples Escoffier a deschis o școală de bucătari în România, coordonată de antreprenorul Ștefan Oprea. Investiție de 250.000 de euro

În exercițiul financiar 2019, EY a realizat 20 de achiziții, extinzând abilitățile și capacitățile profesionale ale organizației în domenii precum cel digital, strategic, operațional și tehnologic. 

În exercițiul financiar 2019, numărul angajaților a crescut cu 8,6%, la peste 284.000 de persoane la nivel global. De asemenea, 1.163 de persoane au fost promovate în funcția de partener sau au fost cooptate în firmele membre ale EY. Promovările de parteneri continuă să reflecte prioritățile cheie, astfel că 33% dintre partenerii promovați în anul fiscal 2019 activează în domeniul serviciilor de audit, 33% dintre promovări au avut loc pe piețele emergente, iar femeile au reprezentat aproape 30% dintre partenerii promovați. De asemenea, a crescut diversitatea de gen la nivelul EY Global Executive, organismul de conducere cel mai înalt al EY, femeile reprezentând acum peste 31% dintre membrii acestuia.

Prezent în România din anul 1992, EY are astăzi circa 800 de angajați din România și Republica Moldova, unde furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale.

viewscnt
Afla mai multe despre
ey
record