Acțiunile americane au început săptămâna în scădere. Tesla, declin de circa 6,5%

Acțiunile americane au început săptămâna în scădere. Tesla, declin de circa 6,5%
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 6 dec 2022
Acțiunile americane au început săptămâna cu pierderi, iar dobânzile la titlurile de stat au urcat, după ce un indicator al serviciilor din SUA a crescut în mod neașteptat, crescând șansele ca Rezerva Federală să mențină o politică restrictivă pentru a controla inflația.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Scăderile au afectat toate sectoarele majore ale S&P 500, aproximativ 95% dintre companiile din acest indice fiind pe roșu. Tesla s-a prăbușit cu aproape 6,5%, deoarece Bloomberg News a raportat că produătorul intenționează să reducă producția la fabrica sa din Shanghai. 
România împrumută pentru prima oară în ultimele trei luni la o dobândă de sub 8% CITEȘTE ȘI România împrumută pentru prima oară în ultimele trei luni la o dobândă de sub 8% Indicele Dow Jones Industrial Average a scăzut cu 482,78 puncte, sau 1,4%, la 33.947,10 puncte. Indicele S&P 500 a scăzut cu 1,79%, ajungând la 3.998,84 puncte. Indicele Nasdaq Composite a coborât cu 1,93% pentru a încheia ședința la 11.239,94 puncte.
 
Titlurile de stat au scăzut pe toate scadențele, ducând dobânzile la titlurile pe 10 ani la 3,6%. 
 
"Veștile economice bune sunt vești proaste pentru acțiuni, deoarece vor menține ridicat riscul ca dobânzile să ajungă până la un nivel mai mare anul viitor", a declarat Ed Moya, analist senior de piață la Oanda.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua
tesla
servicii