Acțiunile europene cad din nou, bitcoin are de asemenea o nouă scădere

Acțiunile europene cad din nou, bitcoin are de asemenea o nouă scădere
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 ian 2022

Acțiunile europene au scăzut din nou, luni, într-un context în care investitorii se pregătesc pentru următoarea reuniune a Rezervei Federale din SUA, săptămâna viitoare, și urmăresc evoluțiile din Ucraina pe măsură ce tensiunile cu Rusia cresc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Indicele Stoxx 600 paneuropean a scăzut cu 1,7%, companiile de călătorii și de agrement scăzând cu 3,2%, conform cnbc.

FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs CITEȘTE ȘI FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs

DAX-ul Germaniei era la -1,5%, iar CAC-ul Franței a scăzut cu 1,6%. FTSE 100 din Marea Britanie a avut o tendință de aproximativ -0,9%.

Și Bitcoin a scăzut cu 7% în ultimele 24 de ore, atingând prețuri în jur de 33.680 dolari.

UPDATE Indicele paneuropean Stoxx Europe 600 se corecta cu 2,41% în jurul orei 15:15 (ora României), cu scăderi pe toate bursele majore:-1,37% pentru indicele FTSE 100 la Londra, -2,21% pentru DAX la Frankfurt, -2,18% pentru CAC 40 la Paris și -2,66% pentru FTSE MIB la Milano.

Contractele futures pe acțiunile americane erau, de asemenea, în scădere înaintea deschiderii sesiunii de tranzacționare.

Vineri, indicele Dow Jones s-a depreciat cu 1,3%, în timp ce S&P 500 a coborât cu 1,9%, iar Nasdaq Composite cu 2,72%, înregistrând cele mai ample corecții la nivelul unei zile de după martie 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
actiuni