Acțiunile UiPath scad, compania raportează pierdere. Rezultatul depășește însă așteptările de pe Wall Street

Acțiunile UiPath scad, compania raportează pierdere. Rezultatul depășește însă așteptările de pe Wall Street
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 8 dec 2021

Acțiunile UiPath au scăzut cu aproape 6%, după ce compania a raportat o pierdere, în trimestrul al treilea, de 122,8 de milioane de dolari, în comparație cu un minus de 70,8 milioane de dolari în perioada similară a anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Veniturile au crescut totuși la 220,8 milioane dolari, de la 147,3 milioane dolari în trimestrul similar din anul precedent, conform marketwatch.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Sursa citată remarcă faptul că rezultatele trimestriale ale furnizorului de „roboți software” au depășit așteptările de pe Wall Street.

UiPath estimează acum venituri de 281 milioane dolari până la 283 milioane dolari pentru al patrulea trimestru, în timp ce analiștii se așteaptă la venituri de 281,5 milioane dolari.

Cu o capitalizare de piață de 24,1 miliarde dolari, din care peste 1,87 miliarde dolari în numerar, și cu faptul că operează aproape de pragul de rentabilitate al fluxului de numerar liber, compania se află într-o poziție financiară puternică pentru a investi în creștere, remarcă și stockstory.

UiPath, companie fondată în România de Dines și Marius Tîrcă și având în prezent sediul în SUA, dezvoltă tehnologii de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (Robotic Process Automation/RPA).

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
actiuni uipath
daniel dines
avere daniel dines uipath
rezultate financiare