Leader Team Broker - polițe de 5,6 milioane euro în 2019, în creștere cu 26%

Leader Team Broker - polițe de 5,6 milioane euro în 2019, în creștere cu 26%

Răzvan Rusu, Fondatorul Leader Team Broker de asigurari

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 feb 2020

Leader Team Broker, jucător pe piața asigurărilor din România specializat în managementul riscurilor și distribuirea polițelor de asigurări, a intermediat în 2019 prime de 5,6 milioane de euro, în creștere cu 26% față de anul anterior. Strategia de dezvoltare din 2019 a condus la un avans al veniturilor companiei cu 22%, față de anul anterior, aproape de pragul de 1 milion de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2019, compania Leader Team, care reprezintă în România produse ale societăților de asigurări de pe piața Lloyd’s, a introdus în portofoliu mai multe polițe de asigurare.

ANALIZĂ PROFIT TV The Song Remains The Same este povestea de la București CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV The Song Remains The Same este povestea de la București

Chiar dacă asigurările auto standard – RCA și CASCO și-au păstrat o pondere semnificativă în portofoliul primelor intermediate de companie, asigurările de sănătate și viață au devenit a III-a cea mai importantă poliță în top, pe clase de asigurări, cu o pondere de 13,5%.  În 2019, una din zece polițe intermediate a venit din domeniul property, în timp ce polițele de răspunderi au reprezentat 8%.   

Fondată în anul 2006 de antreprenorul Răzvan Rusu, Leader Team Broker este o companie de brokeraj în asigurări cu peste 14 ani experiență în  managementul riscului și asigurări. Compania numără în prezent 40 de angajați și parteneri, care oferă servicii de brokeraj atât în Bucuresti cât și la nivel național prin birourile existente în Sibiu, Brașov, Deva, Oradea, Satu Mare și Bacău. 

viewscnt
Afla mai multe despre
leader team broker
asigurari