Noi numiri la Gothaer Asigurări-Reasigurări

Noi numiri la Gothaer Asigurări-Reasigurări
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 aug 2019

Grupul german Gothaer a semnat noi numiri în Consiliul de Administrație și Echipa de Management Executiv a filialei din România, Gothaer Asigurări-Reasigurări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Georgina Popescu, cu 15 ani experiență în industria financiar-bancară (Eximbank, Raiffeisen, BRD-Societe Generale), a fost numită ca membru în Consiliul de Administrație al companiei Gothaer Asigurări Reasigurări S.A.

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, își majorează capitalul social CITEȘTE ȘI DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, își majorează capitalul social

De asemenea, sub rezerva aprobării Autorității de Supraveghere Financiară, Reinerr Türr (54 ani) este numit Director General Adjunct și Director Financiar (CFO) pentru subsidiara locală din România.

CONFIRMARE Altex pleacă de pe platforma eMAG CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Altex pleacă de pe platforma eMAG

Türr are o experiență de peste 25 de ani ca expert financiar în industria financiară și de asigurări.

După ce a studiat, la Köln, Administrarea Afacerilor, și-a început cariera ca analist în sectorul bancar, deținând apoi funcții de specialitate în Finanțe Corporatiste și al Managementului de Portofoliu în sectorul asigurărilor. În 2005, s-a alăturat Grupului Gothaer în calitate de Manager de investiții, acțiuni și fonduri de investiții al Gothaer Asset Management AG din Köln, precum și al Finanțelor Corporatiste ale Grupului, înainte de a deveni Membru în Consiliul de Administrație al Gothaer Asset Management AG, în 2009. În plus, a ocupat funcția de Director General în mai multe entități Gothaer asociate investițiilor, deținând și mandate în Consiliul de Supraveghere. În 2016, a fost numit Director Finanțe Corporatiste al Gothaer Finanzholding analizând portofoliului de entități din Grupul Gothaer.

Gothaer România a încheiat anul 2018 cu o pierdere de 50,32 milioane de lei, dublu față de anul precedent, pe fondul creșterii cheltuielilor curente și rezervelor constituite la sfârșitul anului trecut ca urmare a insolvenței CBL, un asigurător australian, precum și alte cheltuieli viitoare ale companiei. De asemenea, asigurătorul a înregistrat o rata brută a daunei pe întreg portofoliul de 69,1%, de la 39,9% la finele anului 2017, dinamică influențată de redeschiderea în instanță a unor dosare mari de daună pe linia de asigurări de credite și garanții.

Acționarii Gothaer România au decis la finele anului 2018 retragerea de pe piață pe termen mediu și continuarea activității în statut run-off (adică fără subscrierea de noi polițe). 

viewscnt
Afla mai multe despre
gothaer
asigurari