Omniasig - creștere a primelor brute subscrise

Omniasig - creștere a primelor brute subscrise
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mar 2020

Omniasig Vienna Insurance Group a înregistrat anul trecut o creștere de aproximativ 11% a primelor brute subscrise, comparativ cu anul precedent. În 2019, valoarea totală a primelor brute subscrise de companie a depășit 1,3 miliarde lei, iar profitul brut, înregistrat conform standardelor de raportare IFRS în scop de consolidare, a fost de peste 45 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Volumul total al despăgubirilor plătite de companie a fost puțin peste 820 milioane lei.

Banca centrală a Egiptului limitează retragerile de bani de la bănci, în contextul epidemiei de coronavirus CITEȘTE ȘI Banca centrală a Egiptului limitează retragerile de bani de la bănci, în contextul epidemiei de coronavirus

Pe linia Asigurărilor de Sănătate, creșterea a fost de peste 30% față de anul 2018. 

În concordanță cu strategia companiei de dezvoltare a liniilor de asigurări non-auto, s-a remarcat o tendință de creștere și în cazul asigurărilor de tip Property (Asigurările de incendiu și calamități naturale), subscrierile din 2019 crescând cu aproximativ 8% față de anul precedent.

Pe segmentul asigurărilor auto (Casco și RCA) compania a înregistrat o creștere ușoară a volumului total de prime brute subscrise față de anul 2018, însumând, cumulat pe cele două linii, prime brute subscrise în valoare de peste 880 milioane lei. Valoarea totală a despăgubirilor plătite pe segmentul asigurărilor auto, Casco si RCA cumulat, a crescut în 2019 cu aproape 20% față de anul anterior. Segmentul asigurărilor Casco a consemnat o evoluție de peste 15%, în timp ce pe linia asigurărilor de răspundere civilă a autovehiculelor (RCA), volumul primelor brute subscrise a rămas constant.

În ceea ce privește asigurările de asistență turistică (de călătorie), volumul subscrierilor din 2019 a crescut cu peste 25%.

Omniasig este parte a grupului financiar austriac Vienna Insurance Group.

viewscnt
Afla mai multe despre
omiasig
prime brute subscrise