UNIQA Asigurări are un nou CEO

UNIQA Asigurări are un nou CEO

Paul Cazacu

Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2021

Paul Cazacu este noul CEO – Președinte al Directoratului UNIQA Asigurări. Având o experiență de 20 de ani în domeniul financiar, Paul Cazacu s-a alăturat echipei UNIQA din anul 2011 și a preluat postul de Vicepreședinte, din care, timp de 6 ani, a coordonat activitatea companiei. Anterior, a activat în consultanță și audit, fiind Membru al Camerei Auditorilor Financiari din România și al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) - UK.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din 2014 și până în prezent, poziția de CEO a fost ocupată de Franz Weiler, care va prelua un nou rol la nivelul Grupului UNIQA.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

UNIQA Insurance Group operează pe piața românească din 2008.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

UNIQA Insurance Group, cu sediul central în Austria, este unul dintre cele mai importante și dinamice grupuri de asigurări din Europa Centrala și de Est.

UNIQA operează în 18 țări din Europa Centrală și de Est: Austria, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Kosovo, Croația, Macedonia de Nord, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Ucraina, Ungaria, Elveția și Liechtenstein.

viewscnt
Afla mai multe despre
uniqa asigurări
paul cazacu