Agrinvest Credit IFN se finanțează de la Banca Transilvania

Agrinvest Credit IFN se finanțează de la Banca Transilvania
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 iun 2022

Agrinvest Credit IFN a contractat o facilitate de credit de la Banca Transilvania în valoare de 5 milioane de lei, pe o perioadă de 12 luni și posibilitate de prelungire la 72 de luni. Anterior, compania a suplimentat cu 10 milioane, la 20 milioane de lei, o facilitate de credit de la BRD Groupe Societe Generale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În primăvara lui 2021, compania s-a împrumutat 10 milioane de lei de la ING Bank.

WSJ: Petrecerea Crypto s-a terminat. Industria criptomonedelor - construită pe fanfaronadă, entuziasm și optimism CITEȘTE ȘI WSJ: Petrecerea Crypto s-a terminat. Industria criptomonedelor - construită pe fanfaronadă, entuziasm și optimism

Compania, parte din grupul buzoian Agrinvest, este prezentă pe piața locală din anul 2020 și finanțează companiile mici și mijlocii din sectorul agricol românesc, acordând până în acest moment facilități de credit care depășesc 130 milioane de lei.

Astfel, la finalul lunii aprilie 2022, societatea a înregistrat o creștere a volumului de credite acordate de peste 280% față de același interval al anului 2021. Pentru anul 2022, compania vizează un volum de credite noi de peste 45 milioane lei, precum și o creștere exponențială a numărului de clienți noi.

Acționarii Agrinvest Credit IFN sunt Agrinvest SRL - 99% și Hamzeh Ali - 1%.

Agrinvest Credit IFN SA, companie cu capital 100% românesc, face parte din grupul Agrinvest, care are afaceri anuale de peste 380 milioane de lei, și oferă un sistem complet de produse și servicii, plecând de la exploatarea terenurilor agricole, cu o suprafață de peste 6.500 ha și capacități de depozitare de peste 250.000 tone, consultanță tehnică, până la distribuția de inputuri pentru agricultura convențională și cea biologică (sămânță, pesticide, îngrășăminte și motorină), finanțarea afacerilor și achiziția cerealelor și oleaginoaselor.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
agrinvest
agrinvest credit ifn