BRD semnează un parteneriat de imagine cu handbalista Cristina Neagu

BRD semnează un parteneriat de imagine cu handbalista Cristina Neagu
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 21 sep 2020

BRD – Groupe Société Générale a semnat un parteneriat cu Cristina Neagu, singura sportivă din istoria handbalului care a fost recompensată de patru ori de Federația Internațională de Handbal cu titlul de „Cea mai bună jucătoare a anului”. Cristina Neagu va deveni astfel ambasadorul BRD, reprezentând valorile băncii într-o serie de proiecte de responsabilitate socială și de comunicare instituțională.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

BRD Groupe Société Générale este, de șase ani, partenerul oficial al Federației Române de Handbal, sponsorul echipelor naționale de handbal ale României.

FinCEN Leaks: Rapoartele secrete trimise de bănci autorităților americane despre clienții bănuiți de spălare de bani, scurse în presă. Cele mai mari bănci din lume, acuzate că au mutat fonduri ilicite pentru clienți în ciuda avertismentelor CITEȘTE ȘI FinCEN Leaks: Rapoartele secrete trimise de bănci autorităților americane despre clienții bănuiți de spălare de bani, scurse în presă. Cele mai mari bănci din lume, acuzate că au mutat fonduri ilicite pentru clienți în ciuda avertismentelor

”Cristina este un extraordinar ambasador al României. Am avut plăcerea să o cunosc pe Cristina și sunt impresionat de puterea ei de muncă, de perseverența și seriozitatea ei”, a spus François Bloch, CEO, BRD – Groupe Société Générale.

„Sunt recunoscătoare pentru dragostea pe care mi-o transmite publicul și sper, împreună cu BRD, să dau înapoi măcar o parte din energia pe care o primesc, susținând proiectele băncii care construiesc viitorul pentru noua generație”, a spus Cristina Neagu.

Neagu (32 de ani) este jucătoarea echipei CSM București și a mai jucat în trecut pentru Buducnost, Oltchim Vâlcea și Rulmentul Brașov.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
cristina neagu