CEC Bank va ține deschise unitățile de la sate și orașe mici, pentru plata pensiilor

CEC Bank va ține deschise unitățile de la sate și orașe mici, pentru plata pensiilor
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 6 apr 2020

CEC Bank anunță că va ține deschise unitățile din mediul urban mic și rural astfel încât cei 400.000 de pensionari care încasează pensiile prin bancă să aibă acces la numerar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CEC are unități în 781 de localități. Banca de stat anunță că 250 de unități de la sate și orașe mici vor fi operaționale în perioada 8-14 aprilie pentru încasarea pensiilor.

“CEC Bank va asigura plata rapidă a pensiilor în conturile clienților, având în vedere starea de urgență și apropierea sărbătorilor pascale. Banca va demara transferul către conturile clienților imediat după încasarea sumelor aferente pensiilor de la Casele Județene de Pensii”, se arată într-un comunicat de presă al băncii.

Ministerul Finanțelor anunță condițiile în care populația și firmele pot cere amânarea ratelor la bancă. Normele nu au fost încă publicate în Monitorul Oficial CITEȘTE ȘI Ministerul Finanțelor anunță condițiile în care populația și firmele pot cere amânarea ratelor la bancă. Normele nu au fost încă publicate în Monitorul Oficial

În plus, în această perioadă, la nivelul întregii rețele de unități teritoriale, în intervalul orar 11:00-13:00, clienții în vârstă de peste 60 de ani vor avea prioritate la realizarea operațiunilor bancare atât la ghișee, cât și la bancomate.

Banca are peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
cec bank
plata pensii