Conducerea Direcției de Supraveghere din BNR este preluată de Adrian Cosmescu, după pensionarea lui Nicolae Cinteză

Conducerea Direcției de Supraveghere din BNR este preluată de Adrian Cosmescu, după pensionarea lui Nicolae Cinteză
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 23 sep 2020

Adrian Cosmescu va prelua funcția de director al Direcției Supraveghere din Banca Națională a României, în timp ce Nicolae Cătălin Davidescu o va prelua pe cea de director adjunct începând cu 1 octombrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cosmescu lucrează de 20 de ani în domeniul supravegherii bancare și din 1999 adjunctul lui Nicolae Cinteză la Direcția de Supraveghere. Cinteză s-a pensionat la începutul lunii august.

DECIZIE Guvernul, obligat de opoziție să majoreze pensiile cu 40%, în ciuda avertismentului că deficitul va urca la 11%. Cresc și fondurile pentru primării și pentru Catedrala Neamului. Executivul e lăsat să se împrumute în acest scop CITEȘTE ȘI DECIZIE Guvernul, obligat de opoziție să majoreze pensiile cu 40%, în ciuda avertismentului că deficitul va urca la 11%. Cresc și fondurile pentru primării și pentru Catedrala Neamului. Executivul e lăsat să se împrumute în acest scop

Nicolae Davidescu are o experiență de 17 ani în cadrul Direcției Supraveghere, iar din 2016 ocupă funcția de șef serviciu la Serviciul monitorizarea aplicării sancțiunilor internaționale, prevenirea spălării banilor și finanțării terorismului.

Direcția de Supraveghere este una importantă în banca centrală, fiind responsabilă, printre altele, cu controlarea solvabilității băncilor comerciale.

viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
adrian cosmescu
nicolae cinteza
nicolae catalin davidescu
directia supraveghere