Intesa Sanpaolo Romania schimbă președintele Consiliului de Administrație

Intesa Sanpaolo Romania schimbă președintele Consiliului de Administrație
Oana Osman
Oana Osman
scris 21 aug 2019

Spaniolul Ignacio Jaquotot Calvo va conduce Consiliul de Administrație al Intesa Sanpaolo România, înlocuindu-l pe italianul Ezio Salvai, care a renunțat la poziție, după doi ani de când a fost numit, în 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Schimbarea a fost aprobată de acționarii Intesa, fiind condiționată de obținerea aprobării din partea Băncii Naționale a României.

Ignacio Jaquotot Calvo are are o carieră îndelungată în cadrul grupului Intesa, cea mai mare parte la subsidiara din Slovacia, VUB Banka, unde a deținut de-a lungul timpului atât poziția de CEO, cât și, ulterior, de președinte al consiliului de supraveghere.

Este licențiat în drept al Universității Complutense de Mardid

BCR a epuizat în două luni garanțiile COSME pentru credite Start-Up Nation. 2.500 de antreprenori finanțați CITEȘTE ȘI BCR a epuizat în două luni garanțiile COSME pentru credite Start-Up Nation. 2.500 de antreprenori finanțați

Calvo îl înlocuiește în Consiliul de administrație al Intesa Sanpaolo Romania pe Ezio Salvai, care a ocupat în ultimii doi ani această funcție, hotărând să se retragă în primăvara acestui an. Salvai a fost și director general al băncii din România  în perioada 2011 - 2013.

viewscnt
Afla mai multe despre
intesa sanpaolo
ignacio jaquotot calvo
ezio salvai