JPMorgan strânge cash

JPMorgan strânge cash
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2021

JPMorgan Chase, cea mai mare bancă din Statele Unite, ”a strâns cash” în loc să îl utilizeze pentru a cumpăra titluri ale Trezoreriei sau alte investiții, din cauza probabilității mari a unei inflații mai ridicate, care va obliga Rezerva Federală să crească dobânzile, a declarat directorul general al instituției financiare, Jamie Dimon, în timpul unei conferințe, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai mare bancă americană în funcție de active s-a poziționat pentru a beneficia de creșterea dobânzilor, care îi vor permite să cumpere active cu randamente mai mari, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

"Avem o mulțime de bani și capacități și vom fi foarte răbdători, deoarece cred că aveți șanse foarte mari ca inflația să fie mai mult decât tranzitorie", a declarat Dimon, CEO de mult timp al JPMorgan. ”Dacă ne uităm la bilanțul nostru, avem 500 de miliarde de dolari în numerar, de fapt am acumulat tot mai mulți bani în așteptarea oportunităților de a investi la dobânzi mai mari”, a spus Dimon.

”Mă aștept să văd dobânzi mai mari și mai multă inflație și suntem pregătiți pentru asta”.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Oficialii Fed au spus că actuala creștere a inflației este tranzitorie, adică temporară și de scurtă durată. Dar există din ce în ce mai multe voci, inclusiv economiștii Deutsche Bank și miliardarii fondurilor speculative, care avertizează asupra consecințelor ignorării inflației de către Fed.

viewscnt
Afla mai multe despre
jpmorgan
inflatie