Mai multe bănci vor să refinanțeze CFR Călători cu aproape 110 milioane de lei

Mai multe bănci vor să refinanțeze CFR Călători cu aproape 110 milioane de lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 13 oct 2016

CFR Călători a primit șase oferte pentru refinanțarea cu suma de 108,7 milioane de lei a unor linii de credit ale transportatorului feroviar, care estimează că va plăti 1,69 milioane de lei pentru 12 luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofertanții sunt Banca Comercială Română (BCR), ING Bank Romania, UniCredit Bank, Bancpost, Raiffeisen Bank și BRD – Groupe Societe Generale. Primele două bănci au depus oferte pentru toate cele opt loturi ale licitației.

Galaxy Note 7 timeline: după șase săptămâni, Samsung încă nu știe de ce iau foc smartphone-urile sale CITEȘTE ȘI Galaxy Note 7 timeline: după șase săptămâni, Samsung încă nu știe de ce iau foc smartphone-urile sale

CFR Călători a consemnat anul trecut o scădere a cifrei de afaceri, la 1,89 miliarde lei, de la 2,04 miliarde de lei în 2014, cât și cu o reducere a numărului de pasageri transportați, de la 56 la 55 de milioane.

Pe piața transportului feroviar de călători, unde CFR Călători are o cotă de piață de circa 82%, mai activează Regiotrans, Transferoviar Călători, Interregional Călători și Softtrans.

Pentru acest an, operatorul feroviar estimează afaceri de 2,02 miliarde de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
fr calatori
licitatie
refinantare
oferte