OTP Bank a inființat o direcție pentru firmele mici

OTP Bank a inființat o direcție pentru firmele mici
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 8 iul 2020

OTP Bank România anunță înființarea Direcției Micro, prin care asigură servicii dedicate de finanțare și consultanță companiilor cu cifră de afaceri de până la un milion euro anual.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, ucb
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Prin noua direcție specializată, banca spune că vrea să susțină companiile antreprenoriale și profesiile liberale cu produse și soluții bancare adaptate.

Direcția Micro va funcționa în cadrul Diviziei Retail, coordonată de Roxana Hidan, Director General Adjunct, Divizia Retail, iar funcția de director al Direcției îi revine lui Radu Râmbeț.

Profit.ro Financial Forum - Bogdan Neacșu, CEC Bank: Clienții ne impun un trend. Nu mai vor să vină la bancă, vor să rezolve de acasă. Trebuie să ajustăm produsele și modul în care le punem la dispoziția clienților CITEȘTE ȘI Profit.ro Financial Forum - Bogdan Neacșu, CEC Bank: Clienții ne impun un trend. Nu mai vor să vină la bancă, vor să rezolve de acasă. Trebuie să ajustăm produsele și modul în care le punem la dispoziția clienților

„Noua dezvoltare și specializare a serviciilor OTP Bank, prin lansarea Direcției Micro, face parte din orientarea noastră către mediul antreprenorial și susținerea activității acestui segment de companii cu importanță ridicată la nivel național. Este totodată un nou pas în strategia de dezvoltare a băncii pentru următorii cinci ani - Apollo, anunțată anul trecut, prin care, alături de o echipă dedicată și prin produse personalizate, ne vom concentra asupra companiilor mici din România”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, Divizia Retail, OTP Bank România.

OTP Bank avea active de 13,3 miliarde de lei anul trecut, în creștere cu o cincime față de 2018, și ocupa locul 9 în topul băncilor din România după dimensiunea bilanțului.

viewscnt
Afla mai multe despre
otp bank
imm
microinterprinderi