Revolut ar fi aproape de o nouă finanțare, care ar evalua-o la peste 10 miliarde de dolari

Revolut ar fi aproape de o nouă finanțare, care ar evalua-o la peste 10 miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2021

Compania de servicii financiare digitale Revolut se apropie de o nouă finanțare, care ar evalua-o la peste 10 miliarde de dolari, a relatat, sâmbătă, Sky News, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Revolut, care este înregistrată la Londra, beneficiază de consultanță din partea băncii americane de investiții FT Partners. Finanțarea ar putea avea loc în vară.

Revolut a refuzat să comenteze informația, despre care a afirmat că este o speculație.

VIDEO Funeraliile prințului Philip - Minut de reculegere la nivel național înaintea înmormântării. Procesiunea și ceremonia, transmise pe YouTube CITEȘTE ȘI VIDEO Funeraliile prințului Philip - Minut de reculegere la nivel național înaintea înmormântării. Procesiunea și ceremonia, transmise pe YouTube

Compania a obținut la începutul anului trecut 500 de milioane de dolari, într-o rundă de finanțare care a evaluat-o la 5,5 miliarde de dolari, și oferă servicii în peste 35 de țări.

Compania, care oferă conturi bancare prin intermediul aplicației sale, a atras peste 15 milioane de clienți persoane fizice, de la lansarea sa, în 2015, cu o serie de instrumente de gestionare a banilor, între care un card de debit conectat la o aplicație care permite utilizatorilor să cheltuie diferite valute la un curs de schimb cu comisioane scăzute.

Revolut a anunțat luna trecută că a finalizat primul pas al aplicației sale pentru licență bancară în Statele Unite, care i-ar permite să ofere mai multe servicii clienților americani, cum ar fi protecție overdraft, împrumuturi și conturi de depozite.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut finantare
revolut evaluare
revolut investitori