SUA: Creditele contractate pentru nunți amânate din cauza pandemiei se ridică la 3,7 miliarde dolari

SUA: Creditele contractate pentru nunți amânate din cauza pandemiei se ridică la 3,7 miliarde dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2020

Unul din 9 cupluri americane care plănuiau să se căsătorească anul acesta, respectiv circa 225.000 de perechi de îndrăgostiți, datorează în total suma de 3,7 miliarde dolari, reprezentând credite de nevoi personale contractate pentru finanțarea organizării unor nunți pe care au fost nevoiți să le amâne din cauza restricțiilor impuse pentru frânarea pandemiei de coronavirus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Estimarea aparține firmei Loanry, specializată în acordarea de împrumuturi retail online.

"Anul acesta va fi fost devastator pentru multe cupluri, în special pentru cei care plătesc rate la credite luate pentru nunți care nu s-au mai putut ține", a declarat fondatorul Loanry, Ethan Taub.

Interdicția impusă de administrația Trump cu privire la aplicația TikTok, blocată de un judecător federal CITEȘTE ȘI Interdicția impusă de administrația Trump cu privire la aplicația TikTok, blocată de un judecător federal

Analiza a luat în considerare 5 factori: numărul mediu anual de nunți, ponderea în total a celor amânate anul acesta, numărul de credite de nevoi personale contractate pentru organizarea de nunți, bugetul și costul mediu al unei nunți în SUA, precum și valoarea medie a creditelor pentru nunți accesate prin intermediul Loanry.

Această valoare medie este de 16.500 de dolari, reprezentând mai puțin de jumătate din costul mediu al unei nunți americane la nivelul lui 2019, de 33.900 dolari.

Pandemia a obligat cuplurile logodite să reducă drastic listele de invitați la nunți, să își țină petrecerile nupțiale la domiciliu și să își anuleze călătoriile de lună de miere, comentează Yahoo News.

viewscnt
Afla mai multe despre
nunti amanate pandemie
nunti interzise coronavirus
se interzic nuntile covid-19