Tremend împrumută 3,5 milioane euro de la BERD

Tremend împrumută 3,5 milioane euro de la BERD
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 20 oct 2020

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a acordat un credit de 3,5 milioane de euro companiei românești Tremend, fonduri ce vor fi folosite pentru finanțarea capitalului de lucru și a eventualelor noi achiziții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Împrumutul, acordat în euro și lei, va acoperi nevoile temporare de capital ale Tremend în contextul ciclurilor mai mari de creanțe generate de volatilitatea din timpul pandemiei și va sprijini creșterea afacerilor.

“Prin extinderea nivelului necesar de capital de lucru unei companii cu o creștere rapidă, BERD va permite împrumutatului să se concentreze pe achiziționarea de noi clienți și dezvoltarea de noi produse personalizate”, arată BERD.

SIF-ul decapitat – singurul emitent din structura indicelui BET-FI care are profit la 9 luni CITEȘTE ȘI SIF-ul decapitat – singurul emitent din structura indicelui BET-FI care are profit la 9 luni

Tremend, companie înființată în 2006 de antreprenorii Ioan Cocan și Marius Hanganu, furnizează soluții software și servicii de consultanță pentru clienți în 19 țări.

Compania românească a fost inclusă constant în ultimii ani printre companiile cu cele mai mari rate de creștere din regiunea EMEA de către Deloitte.

viewscnt
Afla mai multe despre
tremend
berd
imprumut berd
finantare capital lucru
achizitii
crestere afaceri