UniCredit Bank lansează un program pentru industriile creative din România

UniCredit Bank lansează un program pentru industriile creative din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2016

UniCredit Bank a lansat un program de susținere a industriilor creative din România, cu patru componente principale ce merg de la educație și mentorat, la platformă de promovare, ghid de afaceri și un pachet de produse și servicii financiare special conceput pentru această categorie de clienți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pachetului Creativ include atât produse financiare de bază pentru orice afacere (cont curent în lei, pentru care nu se percepe comision lunar de administrare), BusinessNet Basic (fără comision lunar de administrare) și un card de debit (Visa Business Electron/Visa Business Silver, fără comision de administrare), cît și alte produse și servicii opționale gratuite (ex. cont curent în valută sau Mobile Banking) sau oferite în condiții speciale (precum dispozitiv mPOS, pentru care nu se percepe garanție).  

“De peste 10 ani, UniCredit Bank susține mințile creative din România, dezvoltând numeroase proiecte pentru și împreună cu acestea. Vrem, acum, să ducem implicarea noastră și mai departe, printr-un proiect complex ce include mai multe instrumente pentru antreprenorii din aceste industrii, să oferim recunoașterea cuvenită pasiunii și muncii depuse de acești oameni și, de ce nu, împreună să schimbăm mentalități. De aceea, am strâns sub Romanian Stories poveștile lor, ca sursă de inspirație, și poveștile noastre, pe care le-am scris de-a lungul timpului împreună cu ei și pentru ei. În plus, prin Academia Minților Creative, vrem să îi ajutăm să facă un pas mai departe, punându-le la dispoziție o sursă de consultanță și mentorat în numeroase domenii de interes, iar prin Pachetul Creativ, un mix de instrumente financiare adaptat nevoilor lor”, spune Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare la UniCredit Bank.

Romanian Stories, platforma de promovare a antreprenoriatului creativ (www.romanianstories.ro), va aduna poveștile minților creative din întreaga țară din trei unghiuri diferite: Poveștile noastre, o secțiune ce include cele mai importante proiecte și evenimentele speciale susținute de UniCredit Bank, Poveștile lor, unde vor fi publicate povești de viață și de business ale antreprenorilor creativi din România și Povestea ta, locul în care și alți creativi își pot scrie povestea pentru a-i inspira mai departe pe ceilalți.

Academia Minților Creative este o platformă de educație și mentorat dedicată antreprenorilor creativi care doresc să își dezvolte business-ul actual sau să pornească unul nou. Specialiști, voluntari din cadrul UniCredit Bank, dar și invitați din industriile creative, îi vor ghida pe antreprenori prin sesiuni de mentorat, cursuri și seminarii interactive. Aceștia vor aborda teme ce acoperă toate aspectele necesare dezvoltării unei afaceri – planificarea unui business, legal, contabilitate, fiscalitate, resurse umane, marketing și comunicare, atragerea de resurse, finanțare și produse bancare, etica în business și multe altele. Cursurile din cadrul Academiei Minților Creative se vor desfășura începând cu 2017, detalii privind programul, datele de desfășurare și înscrierea urmând să fie publicate în perioada următoare pe platforma Romanian Storeies.

Tot în zona de educare și informare, banc, împreună cu Decât o Revistă, lansează și a doua ediție a Ghidului 24/7, un ghid despre viața și business-urile antreprenorilor.

Despre UniCredit Bank UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est și una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank are aproximativ 650.000 de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management și UniCredit Business Integrated Solutions.

 
viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit bank
industrii creative