Bitcoin a atins cel mai redus nivel din ultimele 20 de zile

Bitcoin a atins cel mai redus nivel din ultimele 20 de zile
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2021

Bitcoin a scăzut duminică cu 6,39%, la 43.165,78 dolari pe unitate, cel mai redus nivel din ultimele 20 de zile, fiind cu 2.944,20 de dolari sub nivelul atins la închiderea precedentă, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai valoroasă și mai cunoscută criptomonedă a scăzut cu 26% de la un maxim al anului, de 58.354,14 dolari pe unitate, atins pe 21 februarie, când a crescut pe fondul încrederii tot mai mari că bitcoin va deveni o investiție de masă și un instrument de plăți, scrie News.ro.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Firme majore, cum ar fi BNY Mellon, fondul de administrare a activelor BlackRock și gigantul cardurilor de credit Mastercard au anunțat că sprijină criptomonedele.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Companiile Tesla, Square și MicroStrategy au investit în bitcoin.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Ether, moneda conectată la rețeaua blockchain ethereum, a scăzut cu 8,88%, la 1.329,46 dolari pe unitate, pierzând 129,57 de dolari față de închiderea anterioară.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
criptomoneda