BRD anunță că primește cereri în programul "Noua Casă"

BRD anunță că primește cereri în programul "Noua Casă"
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2021

BRD Groupe Société Générale a anunțat că reia creditarea în cadrul programului ”Noua Casă” și că poate acorda credite, într-o primă fază, de 330 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”BRD Groupe Société Générale reia, în această perioadă, creditarea în cadrul programului 'Noua Casă'. Banca are la dispoziție, din partea FNGCIMM, un plafon de garantare care permite, într-o primă fază, acordarea de credite în valoare totală de aproximativ 330 milioane de lei”, anunță banca.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

În cadrul Programului, banca acordă credite cu o dobândă de IRCC + 2pp, valoarea maximă a unui împrumut fiind de 66.500 euro (echivalent în lei) pentru finanțarea unui imobil nou sau vechi, de o valoare maximă de 70.000 euro, caz în care avansul este de 5%, respectiv de 119.000 euro (echivalent în lei) pentru finanțarea unui imobil nou cu valoare mai mare de 70.000 euro, caz în care avansul este de minimum 15%, scrie News.ro.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Perioada maximă de creditare este de 360 de luni, împrumuturile urmând să finanțeze imobile finalizate, noi sau vechi.

”Continuăm și în acest an implicarea noastră în programul Noua Casă, un program care completează oferta BRD de credite imobiliare. În România există o nevoie mare de finanțare și un spațiu încă semnificativ de creștere în ceea ce privește calitatea locuirii, ceea ce face ca acest program să rămână important pentru piață”,  a spus Radu Topliceanu, director general adjunct al BRD, coordonatorul activităților de retail ale băncii.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

BRD a acordat, în 2009, primul credit în cadrul programului Prima Casă. În acest moment, BRD deține în portofoliu, în cadrul programelor cu garanții guvernamentale, peste 56.000 credite, în valoare de peste 10 miliarde de lei.

BRD - Groupe Société Générale operează o rețea de 584 de unități. Banca are aproximativ 2,5 milioane de carduri și o rețea de acceptare de aproximativ 30,000 POS și aproape 1,400 ATM-uri. Activele sale totale, la sfârșitul lunii decembrie 2020, erau de 61,6 miliarde lei.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 138.000 de angajați în 62 de țări și peste 29 de milioane de clienți în întreaga lume, în trei activități-cheie: Retail banking în Franța, Retail banking internațional, Asigurări și Servicii financiare pentru companii, Global Banking și Soluții pentru Investitori.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd groupe société générale
noua casa