Coaliția de guvernare își pregătește nominalizarea pentru funcția de viceguvernator al BNR

Coaliția de guvernare își pregătește nominalizarea pentru funcția de viceguvernator al BNR
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2017

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, că vineri va avea loc ședința coaliției de guvernare PSD-ALDE, printre subiectele care se vor afla pe ordindea de zi aflându-se și funcția de viceguvernator al BNR, rămasă vacantă după demisia lui Bogdan Olteanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Chestionat când soluționează funcția de viceguvernator al BNR, Liviu Dragnea a spus că în ședința de vineri a coaliției, scrie News.ro.

„Vineri, la ora 10.00, la sediul PSD din Kiseleff, o să avem o ședință a coaliției și acesta va fi unul din punctele de pe ordinea de zi a discuției. Sper să stabilim și pe cine am putea să susținem acolo”,a precizat liderul PSD.

De asemenea, întrebat dacă pentru funcția de viceguvernator al BNR va exista o propunere a coaliției, președintele social-democraților a spus: „Eu așa cred că ar trebui să fie”.

EXCLUSIV Conflict încheiat la Dacia, angajații au primit 200 lei în plus la salariu și bonusuri CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Conflict încheiat la Dacia, angajații au primit 200 lei în plus la salariu și bonusuri

Chestionat în continuare dacă se va discuta și situația de la AEP, Liviu Dragnea a susținut că este necesar să se clarifice și această chestiune.

„Și acolo trebuie, pentru că s-a întârziat foarte mult, este o instituție foarte importantă și încă instabilă. Plus că trebuie să dăm un aviz pentru domn director de acolo pe care nu îl știm”, a conchis Liviu Dragnea. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
viceguvernator