Creștere a primelor subscrise pentru City Insurance

Creștere a primelor subscrise pentru City Insurance
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 dec 2019

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance, liderul pieței de asigurări generale din România, a încheiat primele nouă luni ale anului 2019 cu un volum al primelor brute subscrise de 298 milioane euro (1,413 miliarde lei), o creștere cu 38% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Există și o creștere a numărului de dosare de daună plătite până la sfârșitul lunii septembrie 2019: 109.065, față de 84.424 dosare de daună achitate în ianuarie-septembrie 2018, scrie News.ro.

La primele nouă luni ale lui 2019, City Insurance înregistrează un volum total de daune plătite de 179 milioane euro, echivalentul a 849 milioane lei.

CONFIRMARE MedLife semnează o nouă tranzacție: cumpără unul dintre cele mai moderne centre oncologice din România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE MedLife semnează o nouă tranzacție: cumpără unul dintre cele mai moderne centre oncologice din România

Din totalul volumului de prime brute, asigurările RCA au o valoare de 252 milioane euro (echivalentul a 1,196 miliarde lei), iar primele non-RCA înregistrează o valoare de 46 milioane euro (218 milioane lei).

“Simplificăm procesele de lucru și îmbunătățim în fiecare zi atât portofoliul de produse de asigurare City Insurance, cât și calitatea acestora. Apoi e inovația. Digitalizăm cu resurse proprii. Suntem printre cele mai avansate companii care folosesc tehnologia ca aliat. Toate cele de mai sus ne-au adus unde suntem astăzi: un volum total de prime subscrise de aproape 300 milioane de euro și depășirea pragului de 100.000 de dosare de daună plătite”, a declarat Renato Szilagyi, Vice-Președinte al Directoratului City Insurance.

Cele mai importante creșteri față de aceeași perioadă a anului trecut provin din asigurări CASCO (+ 306%), asigurări de tip engineering (+247%), asigurări de garanții (+221%). Asigurările RCA au menținut tendința crescătoare, +26%, față de ianuarie-septembrie 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
city insurance
prime subscrise