Cristian Andrei, fondatorul IXFI, cea mai populară platformă de tranzacționare cripto creată în România: Criptomonedele sunt pentru toată lumea și știu că vom aduce o contribuție importantă la adoptarea globală în următorii ani

Cristian Andrei, fondatorul IXFI, cea mai populară platformă de tranzacționare cripto creată în România: Criptomonedele sunt pentru toată lumea și știu că vom aduce o contribuție importantă la adoptarea globală în următorii ani

Cristian Andrei, fondator și CEO IXFI

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 mar 2023

De la lansarea de la finalul anului 2021, platforma IXFI.com a înregistrat deja un trafic de aproape 9 milioane de vizitatori unici și peste 350.000 de utilizatori activi pe platforma web, iar aplicațiile mobile ale platformei sunt în top 15 descărcări în Europa de Est, peste competitorii consacrați din industrie ca OKX, Crypto.com, Kucoin, Gate.io, Coinbase,  IXFI devenind astfel cea mai populară platformă de tranzacționare pentru criptomonede creată în România și folosită în peste 100 de țări de pe 5 continente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cristian Andrei, fondator și CEO IXFI, definește traiectoria platformei : „IXFI își propune să ajungă la 10 milioane de utilizatori în următorii 3 ani și este un target gândit firesc în contextul în care suntem dedicați să creștem împreună cu comunitatea pe care am creat-o, oferind o experiență completă și sigură. Vom atinge această țintă ambițioasă prin inovarea și îmbunătățirea constantă a serviciilor noastre, dar și prin recompensarea loialității utilizatorilor noștri prin campanii special gândite pentru ei. Traiectoria de creștere și oportunitățile se vor dezvolta, mai ales că industria continuă să se schimbe și să se adapteze, utilizatorii căutând un spațiu sigur, care le asigură și asistență 24/7, printr-o echipă de suport dedicată, așa cum are IXFI”.

Atât în aplicațiile, disponibile în Apple Store și Google Play, cât și în varianta web a platformei, utilizatorii pot tranzacționa peste 350 de monede virtuale si peste 1150 de perechi. Dezvoltatorii platformei au creat o interfață sigură, prietenoasă și intuitivă, care se adresează atât începătorilor cât și experților, cu scopul declarat de a ajuta la adoptarea în masă a criptomonedelor.

Funcțiile active în prezent permit atât tranzacționarea directă cât și automată pe baza datelor și rapoartelor actualizate în timp real pe platforma IXFI. Utilizatorii pot alege între spot trading, crypto swap și funcția de conversie, având posibilitatea să cumpere criptomonede cu ajutorul unui card de credit. Pe lângă nivelul de siguranță ridicat, IXFI asigură și asistență utilizatorilor 24/7, printr-o echipă de suport dedicată în limba română, dar și în limbi de circulație internațională.

În același timp, IXFI, cea mai mare platformă cu origini românești pentru tranzacționarea și conversia instantă a criptomonedelor, premiază loialitatea utilizatorilor prin programe și campanii speciale prin care utilizatorii platformei pot colecta criptomonede prin îndeplinirea unor acțiuni simple de înscriere pe platformă. Este una din strategiile de extindere a comunității dar și de fidelizare a utilizatorilor, IXFI remarcându-se printr-o comunitate inteligentă, care înțelege potențialul pieței și ce implică tranzacționarea monedelor virtuale. „Utilizatorii platformei noastre au înțeles că investițiile în criptomonede reprezintă o decizie pe termen lung - iar loialitatea celor care folosesc recurent platforma IXFI este răsplătită prin intermediul programului complex de recompense pe care l-am conceput pentru ei. Recompensarea utilizatorilor reprezintă o formă de recunoștință dar și de respect pentru comunitatea noastră, fiind angajați într-o relație pe termen lung cu toți cei care continuă să folosească produsele și serviciile oferite de IXFI”, completează Cristian Andrei. 

În contextul volatilității crescute a criptomonedelor, IXFI se remarcă prin stabilitate, prin creșterea constantă și extinderea bazei de utilizatori și răsplătirea acestora cu peste 100.000 de dolari doar în ultimele luni sub formă de recompense și premii, inclusiv la crearea unui cont pe IXFI sau invitarea prietenilor pe platformă. În următorul an, IXFI intenționand să dezvolte aceste instrumente de fidelizare și suport pentru utilizatori.

„Criptomonedele sunt pentru toată lumea și tocmai de aceea ne-am propus să ne recompensăm constant utilizatorii, încurajându-i astfel să descopere funcționalitățile platformei pentru a asigura o creștere sustenabilă tuturor. Noi am folosit răgazul dat de pandemie pentru a studia comportamentul persoanelor active pe această piață și am descoperit că atât femeile cât și bărbații sunt interesați de investițiile în criptomonedă și că sunt foarte exigenți în ceea ce privește securitatea și beneficiile oferite de platformele de tranzacționare. Suntem încântați să purtăm titlul de lideri în acordarea de premii utilizatorilor și știu că vom aduce o contribuție puternică la adoptarea globală în următorii ani”, adaugă Cristian Andrei.

Noile aplicații și platforma web asigură un mediu de tranzacționare sigur și transparent, fără costuri ascunse și cu un grad de lichiditate ridicat.

”Am făcut încă un pas important în poziționarea platformei IXFI printre liderii categoriei de crypto trading. Aplicațiile mobile ale platformei IXFI sunt în top 15 descărcări în Europa de Est, peste competitorii de top din industrie, utilizatorii având pe propriul telefon o singură aplicație pentru toate nevoile specifice domeniului crypto. În plus, IXFI este mai mult decât o simplă platformă de tranzacționare de criptomonede. Scopul nostru este de a rămâne constant informați în legătură cu nevoile utilizatorilor noștri, care pot avea niveluri diferite de experiență în acest domeniu, și de a le oferi atât un mediu sigur de tranzactionare, cât și uneltele care-i ajută în această industrie”, spune Cristian Andrei, fondator și CEO IXFI.

  • Cristian Andrei a intrat în afaceri la 20 de ani în domeniul auto, în România. În anii următori a început un proiect în Dubai, în domeniul ospitalității, devenind ulterior angel investor în mai multe start-up-uri românești.

Pentru detalii vizitați www.ixfi.com sau accesați comunitatea de Telegram https://t.me/IXFIofficial.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE pot fi obținute direct din partea echipei de marketing IXFI, marketing@ixfi.com.

viewscnt
Afla mai multe despre
ixfi
cristian andrei