Deutsche Bank a redus fondurile destinate bonusurilor pentru 2016 cu 80%

Deutsche Bank a redus fondurile destinate bonusurilor pentru 2016 cu 80%
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2017

Deutsche Bank, cea mai mare bancă din Germania, a redus fondurile destinate bonusurilor pentru 2016 cu aproape 80%, măsură fără precedent în istoria sa, care are rolul să compenseze impactul dobânzilor scăzute și al costurilor litigiilor, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Conducerea reduce plățile pentru a mulțumi acționarii, fiind conștientă că va fi frustrant pentru angajați, a spus directorul administrativ Karl von Rohr publicației Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Măsurile vor afecta aproximativ un sfert din cei 100.000 de angajați, scrie News.ro.

Unii angajați din poziții cheie, aproximativ 5.000, vor primi un stimulent special, pe termen lung, condiționat de performanțele băncii și plătit după maxim șase ani, a explicat von Rohr.

Deutsche Bank a anunțat angajații din ianuarie că bonusurile vor fi reduse, dar nu se cunoștea amploarea măsurilor.

Lista completă a câștigătorilor premiilor Oscar 2017. Gafă de proporții la decernarea premiului pentru \ CITEȘTE ȘI Lista completă a câștigătorilor premiilor Oscar 2017. Gafă de proporții la decernarea premiului pentru "cel mai bun film"

Acțiunile Deutsche Bank au scăzut cu 23% în 2016, iar costurile pentru litigii au crescut, apărând temeri legate de adecvarea capitalului.

Pentru a crește rezerva de capital, directorul general John Cryan a eliminat locuri de muncă, a suspendat dividendele și a vândut active riscante.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
bonusuri