Evoluții mixte pe Wall Street, în așteptarea raportului privind piața muncii

Evoluții mixte pe Wall Street, în așteptarea raportului privind piața muncii
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 1 dec 2022

Acțiunile americane au consemnat evoluții mixte joi, înaintea publicării raportului lunar privind evoluția pieței muncii, care ar putea oferii indicii referitoare la decizia Fed de la următoarea ședință de politică monetară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Indicele S&P 500 a coborât cu 0,10%, Dow Jones a închis tranzacțiile cu un declin de 0,56%, în timp ce Nasdaq Composite a avansat cu 0,13%.

S&P 500 s-a apreciat cu 3,1% miercuri, până la cel mai ridicat nivel din ultimele peste două luni, după ce președintele Rezervei Federale, Jerome Powell, a semnalat că banca centrală americană ar putea reduce ritmul de înăsprire a politicii monetare chiar la ședința din această lună.

UiPath a raportat venituri în creștere și o pierdere în scădere. Acțiunile cresc CITEȘTE ȘI UiPath a raportat venituri în creștere și o pierdere în scădere. Acțiunile cresc

Investitorii așteaptă acum raportul de vineri privind ocuparea forței de muncă în octombrie, pentru indicii legate de pasul următoarei majorări a dobânzii-cheie.

Potrivit Reuters, traderii văd în prezent 79% șanse ca Fed să majoreze rata dobânzii cu 50 de puncte de bază și 21% șanse ca rata să crească cu 75 de puncte de bază.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
actiuni sua
bursa wall street
fed
majorare dobanzi fed