Goldman Sachs și Morgan Stanley dezmint că își vor muta birourile la Frankfurt după Brexit

Goldman Sachs și Morgan Stanley dezmint că își vor muta birourile la Frankfurt după Brexit
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2016

Băncile americane de investiții Goldman Sachs și Morgan Stanley au dezmințit miercuri speculațiile potrivit cărora intenționează să-și mute operațiunile și personalul de la Londra la Frankfurt, imediat după ce vor începe procedurile privind ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Nu am făcut nicio modificare cu privire la necesarul nostru de spații de birouri la Frankfurt ca urmare a rezultatelor Referendumului. Așa cum i-am informat și pe angajații noștrii, nu există nicio modificare imediată asupra afacerilor noastre", a informat Goldman Sachs într-un comunicat de presă.

Similar, rivala Morgan Stanley a dezmințit și ea zvonurile potrivit cărora își va muta operațiunile în capitala financiară a Germaniei imediat ce Guvernul britanic va invoca Articolul 50, primul pas oficial în ieșirea Marii Britanii din UE. "Morgan Stanley nu are spații de birouri pre-închiriate la Frankfurt", a declarat un purtător de cuvânt.

Goldman Sachs a fost unul din sponsorii campaniei 'Remain', care a susținut rămânerea Marii Britanii în UE. Vineri, imediat după anunțarea referendumului din Marea Britanie, directorul Goldman, Lloyd Blankfein a anunțat că banca americană și-a făcut planuri pentru ambele rezultate ale referendumului cu mai multe luni înainte de vot.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
goldman sachs
morgan stanley