Mark Mobius: Bitcoin s-ar putea prăbuși la 10.000 de dolari pe unitate

Mark Mobius: Bitcoin s-ar putea prăbuși la 10.000 de dolari pe unitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 dec 2022

Bitcoin s-ar putea prăbuși la 10.000 de dolari, o scădere de peste 40% față de prețurile actuale, a declarat investitorul veteran Mark Mobius pentru CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cofondatorul Mobius Capital Partners, care a anticipat corect scăderea la 20.000 de dolari a bitcoin în acest an, a spus că criptomoneda ”nu este departe” de 10.000 de dolari, acum că a coborât sub nivelurile de suport tehnic de 18.000 și 17.000 de dolari pe unitate, scrie News.ro.

VIDEO&FOTO INEDIT Celebrul camion Coca-Cola al lui Moș Crăciun a luat foc în București CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO INEDIT Celebrul camion Coca-Cola al lui Moș Crăciun a luat foc în București

În timp ce Mobius se așteaptă ca Bitcoin să se situeze deocamdată în jurul nivelului actual de 17.000 de dolari, el a spus că trecerea la 10.000 de dolari ar putea avea loc în 2023.

Investitorul, care și-a făcut un nume la Franklin Templeton Investments, a declarat pentru CNBC că așteptările sale conservatoare pentru bitcoin provin din creșterea ratelor dobânzilor și din politica monetară generală mai strictă a Rezervei Federale a SUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
mark mobius
bitcoin