O săptămâna cu prețuri fluctuante pentru criptoactive

O săptămâna cu prețuri fluctuante pentru criptoactive
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2022

Criptoactivele au fost din nou martorele unei noi perioade de șapte zile cu cu fluctuații de preț care au afectat toate activele, deși au înregistrat o volatilitate mai mică decât săptămâna trecută.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Bitcoin a oscilat între 28.000 și 31.000 de dolari pe parcursul săptămânii trecute, dar acum a revenit la nivelul de 30.150 de dolari, unde a încheiat săptămâna precedentă. Eter a rămas relativ stabil, tranzacționându-se în prezent în jurul valorii de 2.000 de dolari, cu aproximativ 100 de dolari mai puțin față de cât era săptămâna trecută, la acest moment, arată datele eToro.

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație pe piața ecografelor. Simultan inspecții inopinate atât în România, cât și în Italia și Germania CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței a declanșat o investigație pe piața ecografelor. Simultan inspecții inopinate atât în România, cât și în Italia și Germania

Cu toate acestea, cele mai multe știri au continuat să fie legate de consecințele decuplariii monedei terraUSD de la echivalentul său fiat și de pierderea ulterioară a valorii monedei sale pereche, Luna.

În timp ce piața se confruntă cu prima sa "agitație" continuă din ultimii aproape doi ani (în oglindă cu S&P 500 în teritoriu de piață bear), este corect să ne așteptăm că vor urma perioade de testare pentru multe active. Rolul burselor va fi mai important ca oricând pentru a-i ajuta pe investitorii în devenire să reducă riscurile, oferindu-le acces la acele proiecte cu cele mai solide cazuri de utilizare, în condițiile în care creșterea costului vieții începe să afecteze cu adevărat veniturile disponibile.

Cu toate acestea, vestea bună este că precedentele piețe bear au condus la inovare, astfel încât, deși titlurile din presă sugerează că este vorba de o situație sumbră, aceasta ar putea stimula dezvoltarea sectorului.

viewscnt
Afla mai multe despre
criptoactivele
preturi