Oficiali ai 26 de bănci centrale se întâlnesc luni cu reprezentanți ai Libra, pentru întrebări majore

Oficiali ai 26 de bănci centrale se întâlnesc luni cu reprezentanți ai Libra, pentru întrebări majore
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2019

Oficiali ai 26 de bănci centrale importante, între care Rezerva Federală a SUA (Fed) și Banca Angliei, se vor întîlni, luni, la Basel, cu reprezentanți ai Facebook, în legătură cu proiectul criptomonedei Libra, pentru a le adresa întrebări majore din partea guvernelor, pe fondul îngrijorării din Uniunea Europeană și alte regiuni legate de impactul asupra stabilității financiare, a relatat duminică Financial Times, citând surse apropiate situației, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La întâlnire au fost invitați și fondatorii Libra, pentru a răspunde la întrebări legate de amploarea și designul Libra, arată news.ro.

Trump cere Fed să aducă dobânzile sub zero, după modelul altor bănci centrale CITEȘTE ȘI Trump cere Fed să aducă dobânzile sub zero, după modelul altor bănci centrale

Facebook nu a răspuns imediat solicitării de informații din partea Reuters, adresată în afara programului obișnuit de lucru.

State precum Franța și Germania au criticat în mod public proiectul Libra al Facebook, afirmând că implică riscuri pentru suveranitatea țărilor din Uniunea Europeană.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
libra