OTP Bank își întărește echipa managerială

OTP Bank își întărește echipa managerială

Zoltán Balázs

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2020

Zoltán Balázs, până în februarie CEO la Erste Real Estate, din cadrul Erste Bank Ungaria, a fost desemnat Director General Adjunct și coordonator al Diviziei Creditare și Administrare Risc în cadrul OTP Bank România.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

În noua sa calitate de Director General Adjunct, Zoltán, cu 20 de ani experiență în sectorul bancar, va susține dezvoltarea operațiunilor OTP Bank.

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia lansează versiunea de serie Duster Pick-up CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO Dacia lansează versiunea de serie Duster Pick-up

Zoltán Balázs s-a alăturat OTP Bank România la începutul acestui an, în funcția de Consultant în Management, iar în acest interval au fost parcurse procedurile necesare pentru aprobarea oficială a Băncii Naționale a României. Sub coordonarea sa, Divizia Creditare și Administrare Risc asigură stabilitatea financiară și contribuie la prevenirea și controlul riscurilor.

El are studii solide în domeniul financiar-bancar și experiență semnificativă în diverse arii ale bankingului, inclusiv în vânzări corporate, administrarea riscului, managementul și soluționarea de portofolii de active neperformante și expertiză în finanțarea și dezvoltarea proiectelor de real estate. Formarea sa academică include un MBA cu specializare în activități bancare și antreprenoriat la Universitatea Case Weser. Anterior preluării noii poziții în cadrul OTP Bank, a deținut roluri de management în industria bancară, precum CEO al Erste Real Estate în cadrul Erste Bank Ungaria sau Executive Director Risk la MKB Bank și a avut rolul de consilier pentru segmentul de active neperformante în cadrul BCR.

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală.

viewscnt
Afla mai multe despre
otp bank
zoltán balázs