Alro atrage o nouă finanțare, de 68 milioane dolari, de la un sindicat de bănci

Alro atrage o nouă finanțare, de 68 milioane dolari, de la un sindicat de bănci
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 ian 2019

Combinatul de aluminiu Alro a atras finanțare de aproximativ 68 milioane dolari de la un sindicat de bănci, pentru acoperirea nevoilor curente ale societății și a capitalului de lucru, precum și pentru investiții viitoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Sindicatul de bănci este format din Raiffeisen Bank International și Raiffeisen Bank România, în calitate de coordonatori, și Raiffeisen Bank International, Banca Transilvania, UniCredit Bank, Garanti Bank și Intesa SanPaolo România, în calitate de creditori.

La finele anului trecut, Profit.ro a anunțat că acționarii Alro au semnat prelungirea și suplimentarea unei facilități de credit cu un sindicat format din 7 bănci comerciale românești. A fost votată contractarea unor noi linii de finanțare prin intermediul semnării unui act adițional de modificare și o reconfirmare la un contract semnat în decembrie 2015 cu un sindicat format din 7 bănci pentru accesarea unei facilități de credit în valoare de 167,00 milioane dolari.

Aerostar, profit net mai mult decât dublu la 9 luni CITEȘTE ȘI Aerostar, profit net mai mult decât dublu la 9 luni

Tot la finele anului trecut, fondatorii Dedeman au cumpărat 23% din acțiunile Alro, cu peste 100 milioane euro.

La jumătatea anului trecut, Alro avea datorii totale de aproximativ 1,32 miliarde lei (318,13 milioane dolari). Titlurile companiei sunt listate la Bursa de Valori București, cu o capitalizare de 1,8 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
alro
pechiney
bvb
bursa
raiffeisen
otp bank
banca transilvania
eximbank
unicredit bank