Câștig de 30% pentru o mașină Dacia Duster

Câștig de 30% pentru o mașină Dacia Duster
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 27 feb 2017

Concursul “Condus de randament” organizat de Bursa de Valori București a fost adjudecat cu un randament de 30,34% în cele 4 luni de concurs.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Câți bani pot fi făcuți pe bursa românească? Un răspuns a fost primit astăzi, când operatorul de piață Bursa de Valori București a publicat performanța câștigătorului premiului cel mare a concursului “Condus de randament”. După 4 luni de tranzacționare, cea mai mare performanță a fost de 30,34%, ceea ce înseamnă un randament anualizat de 91%.

„Faptul că oameni obișnuiți au reușit să obțină în termen scurt randamente de peste 30% arată că avem investitori care pot analiza cu foarte mare atenție activitatea companiilor listate. Reușita lor transmite și celorlalți potențiali participanți la piață, cei care încă așteaptă pe margine și care nu au investit până acum în acțiunile listate la BVB, că succesul pe piața de capital este posibil,” a spus Lucian Anghel, președintele Consiliului de Administrație al BVB.

Decizie tribunal: Romcab intră în insolvență după 100 de incidente de plată semnalate de Profit.ro. Peste 40 de creditori s-au înscris deja pe listă CITEȘTE ȘI Decizie tribunal: Romcab intră în insolvență după 100 de incidente de plată semnalate de Profit.ro. Peste 40 de creditori s-au înscris deja pe listă

Cât este de ușor de obținut acest randament? Nu foarte ușor dacă vedem că locurile 2 și 3 din această competiție au obținut randamente cu puțin peste 24%. Respectivii participanți au fost astfel la 6 puncte procentuale de performanța care să le asigure câștigarea premiului constând într-un autoturism Dacia Duster cu plata asigurărilor aferente unui an de zile.

Un număr de 8 participanți au obținut randamente la 4 luni de 15-20%, în timp ce câștiguri de peste 11,70% au avut în total numai 30 de competitori. Participantul de pe locul 30 are, totuși, un randament anualizat de 35,19%.

Concursul a fost un succes, astfel încât directorul general al Bursei, polonezul Ludwik Sobolewski, spune că tot în acest an instituția pe care o reprezintă va lansa cea de-a 2-a ediție a concursului.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa de valori bucuresti
bvb
lucian anghel
ludwik sobolewski