Euxin Constanța se retrage de la tranzacționare

Euxin Constanța se retrage de la tranzacționare
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 26 oct 2016

ASF a decis astăzi delistarea societății Euxin Constanța, societate pentru care majoritarul a derulat o ofertă de în valoare de 12,50 milioane lei pe 10 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Euxin Constanța (EUXI), societate activând în industria hotelurilor și restaurantelor se va delista de pe piața AeRO a Bursei de Valori București în contextul în care acționarul majoritar Nicolae Dușu a ajuns la o deținere reprezentând 96,83% din titlurile companiei. Decizia a fost aprobată astăzi de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), după notificarea intermediarului Swiss Capital.

Oferta de delistare a fost procesată pe data de 10 iunie pentru un număr de 45,12 milioane titluri, echivalentul a 12,50 milioane lei. Anunțul de delistare amintește că investitorii care au optat pentru dreptul de retragere își pot încasa banii aferenți prețului de delitare plătit de 0,277 lei/acțiune.

Omul de afaceri Nicolae Dușu este, împreună cu fratele său, prin intemediul grupului DD și a companiei Celco SA Contanța, acționar majoritar și la operatorul portuar Socep Constanța (SOCP), listat pe piața reglementată a Bursei de Valori București unde ar o capitalizare bursieră de 108,18 milioane lei (24,06 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
euxin constanta
nicolae dusu
socep
bvb
bursa
asf
aero
delistare