Intercapital Invest a lansat Club 149

Intercapital Invest a lansat Club 149
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 nov 2020

Intercapital Invest, companie prezentă în piața financiară de peste 20 de ani, a lansat Club 149, un proiect ce urmărește dezvoltarea mediului investițional.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Compania își propune ca prin intermediul Club 149 să încurajeze orientarea economiilor către investitii în plasamente private de obligațiuni și actiuni emise sub prevederile Legii nr. 31/1990, instrumente ce pot fi listate ulterior la Bursa de Valori București precum și crearea unui mediu de interacțiune între companiile emitente și investitori.

Membrii clubului, persoane fizice, dar si entități cu sau fără personalitate juridică, au oportunitatea de a avea acces la plasamentele private derulate de Intercapital Invest și pot participa la o serie de evenimente ce facilitează dialogul dintre investitori si companiile emitente.

“Accesul la finanțare prin emisiuni de obligațiuni și/sau de acțiuni este una dintre preocupările majore ale companiilor pentru susținerea activității, în vederea dezvoltării și creșterii afacerii. Mai ales în această perioadă plină de provocări, în alegerea tipului de finanțare, un factor deosebit de important îl reprezintă păstrarea independenței în deciziile de business, iar antreprenorii, fie că sunt la început de drum, fie că au condus afacerea către maturitate, apreciază libertatea în demersurile planificate”, a declarat Mihaela Stoica, Director General Intercapital Invest.

Intercapital Invest este Consultant Autorizat de BVB pentru segmentul SMT și oferă servicii specializate cu privire la finanțarea companiilor prin emisiuni de obligațiuni sau acțiuni emise în baza legii nr. 31/1990. Compania este prezentă în piața financiara din România încă din anul 1995, de la momentul înființării Bursei de Valori București.

viewscnt
Afla mai multe despre
intercapital invest
club 149