One United Properties distribuie dividende de 37 milioane lei în contul semestrului II al anului trecut

One United Properties distribuie dividende de 37 milioane lei în contul semestrului II al anului trecut
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 22 mar 2023

După ce toamna trecută a acordat dividende semestriale, developerul imobiliar One United face repartizări de cash de o valoare apropiată și ridică nivelul agregat al dividendelor la 73 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Consiliul de Administrație al One United Properties (ONE) a convocat pentru data de 25 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând inclusiv distribuția unui dividend brut de 0,0100 lei/acțiune, cu data plății 30 mai. Suma care pleacă spre acționari este de 37,03 milioane lei și reprezintă repartizarea de câștig din a 2-a parte a anului.

Bani din elicoptere CITEȘTE ȘI Bani din elicoptere

Toamna trecută, One United mai acordase dividende în valoare de 36,10 milioane lei, respectiv un dividend brut de 0,0130 lei/acțiune, în contul rezultatului din primul semestru. Aceasta ridică distribuția totală la 73,13 milioane lei. Randamentul net este de aproximativ 2,50% dacă avem în vedere cele 2 distribuții și raportat la media mobilă exponențială de 200 de zile (EMA200) al acțiunilor care acoperă ambele anunțuri, precum și achizițiile de acțiuni de către investitorii de portofoliu.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
bvb
bursa
dividende